Patric ledde arbetet med minutiös precision. Inte ett lätt jobb med bara 2 mm fog och 60x60cm plattor på golv. Vi är hur nöjda som helst och rekommenderar varmt Byggdriv.

Patrik
2019-12-16

De är professionella så enkla är det !!!!

Habib
2019-08-15

Av flera företag valde jag Byggdriv och det bästa jag eg kan säga om Patric och co är att jag kommer att anlita dem fler gånger.Vi hade en bra kommunikation, de kunde sitt jobb, satte upp och målade fasaden ??, taket blev toppen, priserna var bra, om det var någonting så kunde vi prata med varandra. De kom när de skulle.... De var trevliga.

Maria
2019-05-08

Patric och hans medarbetare har utfört renovering av mitt kök och jag blev supernöjd! Köket blev precis som jag hade tänkt mig. Även fast problem uppkom under arbetets gång var dem flexibla och löste situationen! Patric är väldigt tillmötesgående och kommunikationen och dialogen vi haft oss emellan har uppskattats! Jag hade definitivt anställt firman igen och rekommenderar andra att göra detsamma.

Richard
2019-05-03

Snabbt, snyggt och noggrant utfört arbete (målning och upprustning av staket runt bostadsrättsföreningens gård). Vi är jättenöjda med resultatet!Lite strul och diskussioner i uppstarten och planeringen håller tillbaka från en femma, men när väl det var utrett så var allt utmärkt.

Helena
2019-04-30

Snabba och mycket noggranna. De utförde jobbet utmärkt trots att det blev mer omfattande än vad som var planerat på grund av att takkonstruktionen var annorlunda. Vi informerades om alla ändringar och fick godkänna dessa innan. Lätt att få kontakt med firman. Vi är mycket nöjda och anlitar dem gärna igen.

Kent
2019-03-11

ByggDriv motsvarade helt våra förväntningar när det gällde att skaffa fram en lämplig brandsäkrad vindslucka och montera den. Allt arbete avslutades inom angiven tid och arbetsplatsen var välstädad efteråt. Vi är helt nöjda med ByggDriv insats.

Rolf
2019-02-20

Tack för ett mycket väl utfört arbete.Bra kommunikation , bra planering och väl utfört arbete!

Tolga
2019-02-20

Bostadsrättsföreningen anlitade ByggDriv för montage av sitsar i 6 trapphus. Hela jobbet från första kontakt till monterade sitsar präglades av snabbhet och kvalitet. Det är enkelt att vara kund hos ByggDriv, vi är mycket nöjda och kan rekommendera företaget.

Annika
2019-02-18

Hjälp med att lägga laminatgolv. Väldigt professionella och vänliga från första kontakt till genomfört arbete. Tog även sig extra tid att göra återbesök för att fixa till det sista. Rekommenderar varmt.

Adam
2019-02-10

Allt var toppen. Jätte trevliga att hanoch glra med. Rekommenderas varmt

Karin
2019-01-30

Snabb återkoppling, kommunikativ och lättillgänglig. Fantastiskt utförda arbete av hantverkarna!! mycket nöjd och många plus från vår sida! rekommenderas starkt!

Linda
2019-01-21

Funkade bra och hantverkaren gjorde ett bra jobb. Faktura med ROT.

Johannes
2019-01-13

Snabbt och bra utfört jobb mycket nöjdaJanne och Agneta

Agneta
2019-01-11

Snabb återkoppling med utförlig offert, samt raskt utfört arbete.Mycket nöjdaMats Ek, Brf Skolmästaren 5, Hammarbyhöjden

Mats
2018-12-06

Vår brf hade behov av att med kort varsel, i samband med byte av hyresgäst, sätta ett nät i källaren på en butikslokal, för att förhindra råttor att komma in genom springor i väggen. ByggDriv lämnade ett fördelaktigt pris och kunde genomföra arbetet inom en vecka. Resultatet blev mycket bra och i enlighet med våra förväntningar. Det var lätt att ha kontakt med företaget under arbetet.

Lars
2018-11-26

Jag är jätte nöjd med mitt badrum och allt gick enligt plan. De var noggranna och tydliga när de lämnade offert samt hade alltid ett bra och trevligt bemötande. Jag kommer att använda företaget igen för andra uppdrag i mitt hem och rekommenderar dem.

Micheline
2018-11-09

Mycket lätt att komma till beslut, samt arbetet mycket väl utfört . Det när mycket välstädat och rent efter arbetets slutförts. Vi är mycket nöjda

Björn
2018-10-30

Dom rev ner skivor där det satt lysrör och ledningar trots att jag sagt att dom skulle vara kvar. Nu sitter belysningen på provisoriska skivor och ledningar hänger slarvigt. Även bräder vid vindens väggar var borttagna av någon anledning som jag inte vet eller förstår. Dom gjorde inte som jag bad dom om eller förstod mig inte. Alla misstag och missförstånd rättades till snabbt och utan diskussioner"

Jan
2018-10-11

De gjorde ett bra jobb. Rättade till ett missförstånd utan krångel och det uppskattas.

Eva
2018-10-09

Mycket snabb och flexibel byggfirma! Arbetet blev som precis vi önskat. Det har varit enkelt att hålla kontakt med Patric under byggets gång. Byggarna på plats är trevliga och pålitliga.Sanbbt, enkelt och proffsigt. Precis som vi vill ha det.Rekommenderas varmt!!

Fredrik
2018-10-04

Byggdriv hjälpte oss att renovera delar av vår villa. Vi blev jättenöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera Byggdriv! Rimlig offert som de höll sig till. Patric var väldigt bra och trevlig att ha att göra med under byggets gång, vi hade lite svårt att bestämma oss och ändrade oss till och från men det var aldrig några konstigheter. Kommer använda oss av dem igen vid kommande renoveringar! Emelie & Jocke

Emelie
2018-09-06

Slutresultatet av arbetet som sådant var klockrent och över förväntan givet att vi har ett 40-talshus med "ostandardiserade" mått och material i allmänhet och vår blå plåtfasad i synnerhet.Sambon som är mycket mer kontrollfreak än jag tyckte följande:"Något som vi saknade under renoveringens gång var en tidsplan, information om hur arbetet gick. Då arbetet med vårt hus drog ut på tiden hade vi uppskattat mer dialog. Arbetet som de utförde på huset har vi absolut inga anmärkningar på, noggranna och höll ordning på verktyg och ställde undan allt snyggt när de slutade för dagen. " Jag personligen tyckte däremot inte att det var så farligt, vi hade en löpande dialog men det var svårt med tidsuppskattningen. Det mest negativa i min mening är att vi fick en offert på ca 23k (ex mat. och ställning) och det landade på ca 49k inkl allt. Jag förstår att det drog iväg pga komplexiteten bla fick en plåtslagare hjälpa men det kom som en kalldusch att få ett slutpris på dubbla offerten.

Sam
2018-09-04

Hade 1,5v på mig att fixa i ordning min lägenhet inför visning och försäljning samtidigt som jag skulle på semester. Hade ett halvrenoverat badrum och lägenheten behövde målas samt köksbänkar slipas pch oljas. Patric på Byggdriv hjälpte mig göra i ordning allting medans jag var borta så mäklaren kunde ta över och när jag upptäckte två små saker jag inte var nöjd med när jag kom hem igen så fick jag hjälp att ordna det utan något trassel.5/5 Jättenöjd med resultatet och priset var bra. Kommer anlita Bygg Driv igen för att ordna min mammas kök! :)

Jakob
2018-08-29

Byggdriv gjorde ett riktigt bra jobb! Väl utfört och enligt tidsplan. Väldigt god kommunikation med ansvarig. Rekommenderas varmt!

Kamran
2018-08-14

Vi är mycket nöjda med det arbete ByggDriv har utfört och kan definitivt rekommendera dem. De höll sig till den angivna tidsplanen och offerten kändes rimlig. De var lättillgängliga under hela processen och ingav förtroende.

David
2018-08-01

Byggdriv är fantastiska att ha att göra med! Jag är så nöjd med resultatet! Dom har bytt en hel gavel, målat huset, bytt hela vårat tak samt byggt ett nytt staket. Jag har tidigare anlitat andra byggfirmor som varit väldigt jobbiga att ha att göra med. ByggDriv svarar direkt när man undrar något och är väldigt lätta att kommunicera med! Så jag kommer definitivt anlita ByggDriv för fler uppdrag i framtiden!

Nathalie
2018-06-04

ByggDriv har renoverat min balkong. Det är proffsigt och snyggt gjort.De bytte ut bärande ruttna pelare och plankorna på räcket.Jag kommer säkert att anlita dem igen.Tack Patrik och Niklas för lagningen av altangolvet.

Marie-Anne
2018-06-04

Varken bättre eller sämre än något annat byggföretag med anställda som knappt pratar svenska. Observera att detta företag debiterar utöver det fasta pris de gett för exempelvis oväntade omständigheter och för att hyra verktyg som de flesta byggföretag tillhandahåller gratis. Material ingår ej heller i offerten. Min slutfaktura var 40% högre än given offert. Hantverkarna spillde kaffe/te på mina möbler och på golvet utan att säga till. En av killarna borstade bort allt damm han hade på sina byxor inne i mitt badrum och när de hade tvättat av sig var det fullt med vatten och smuts över hela badrumsgolvet.De var mycket duktiga på att spackla/putsa.

Lars
2018-04-17

Byggdriv AB
2018-04-30

Very efficient, priced well and good communication. They knocked a big cupboard down in my kichen and laid some tiles on the floor. There were a few small things that I was not happy with on the last day but they came round at 8 in the morning the next day to do what I had asked and I was 100% happy.

Josephine
2017-11-07

Väldigt nöjd med Byggdriv och Patric. Rekommenderar dom verkligen! Är väldigt nöjd med mitt kök och kontakten har var väldigt smidig och de har varit trevliga att ha att göra med. Har fått löpande uppdateringar under arbetets gång och Patric har varit noga med att dubbelkolla med mig om något varit oklart och löst strul som uppstått väldigt bra.

My
2017-10-17

Mycket trevligt bemötande. Fixade allt vi kommit överens om till överenskommet pris. Kommer absolut anlita Byggdriv igen nästa gång jag skall renovera.

Joanna
2017-10-06

Trevliga och enkla att ha att göra med. Har inget negativt att säga om företaget och är nöjd med resultatet.

K
2017-09-09

Som helhet mycket nöjd med Byggdriv och Patric. Utförde arbetet i tid, med bra kvalitet, service och kostnad i linje med offert.

Mikael
2017-05-24

Rekommenderar Byggdriv! Arbetet blev bra utfört och Patric var mycket smidig och trevlig att ha att göra med. Han uppdaterade mig under arbetets gång om hur det gick och om något var oklart så var han väldigt noga med att dubbelkolla allt med mig.

Anna
2017-05-23

Biggdriv byggde en snygg innervägg som jag ville. arbetet utförs så att kunden blir ganska nöjd. Bra jobbat!

Roya
2017-04-08

Byggdriv gjorde ett riktigt bra jobb! Rivde väggar, satt upp en ny, målade, lade golv etc. Väl utfört och de var mycket lyhörda till våra önskemål under processen. Tack så mycket Patric och co!

Marcus
2017-03-27

Byggdriv var snabba i kommunikationen innan uppdraget påbörjades. Arbetet drog ut på tiden (2,5 dag blev utspritt på 2 veckor) och blev så pass slarvigt utfört att de fick göra om en del av jobbet samt ersätta felsågningar. Byggdriv har under hela arbetet varit lätta att kommunicera med och svarat väl på önskemål och krav. Om du ska anlita Byggdriv, ha allt nedskrivet mellan er... eftersom de är så pass många som arbetar med ditt uppdrag.

Sophia
2017-03-01

Byggdriv AB
2017-03-18

Tack för hjälpen! Snabbt ordnat och mycket flexibel vid förändringar i önskemål./Amanda

Amanda
2017-02-21

Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Det är tydligt att de är måna om att arbetet utförs så att kunden blir så nöjd som möjligt.

Axel
2017-02-18

Flexibel inställning som underlättar att få som man vill ha det. Lämnade ett bra fast pris och var tydliga med vad som kostade extra. Kan rekommendera byggdriv!

Simon
2016-11-28

Funkade bra, de kom när de skulle och gjorde det de hade sagt att de skulle göra. Mycket hjälpsamma med allt som rörde bygget.

Niklas
2016-08-17

Jag ger Byggdriv mina bästa vitsord. Proffsiga och trevliga. De håller tidsplanen och skickar dagliga uppdateringar om hur arbetet fortlöper vilket inger förtroende.

Henrik
2015-11-09

Vi är specialister på fasadrenovering i Stockholm

Renovering av fasad

Fasaden på ditt hus är mer än bara husets prydnad. Den är också husets frontlinje för väder och vind. Den ska skydda husets stomme mot påverkan av regn och snö. Om din fasad börjar torka ut eller om enstaka brädor börjar murkna (de blir mjuka och kan brytas sönder med handen) är det hög tid att renovera sin fasad.

Inte bara för att göra grannarna nöjda och få ett hus som ser vackert ut, utan främst för att skydda ditt hus mot mycket värre saker. Om du sköter om din fasad regelbundet kan du förlänga livslängden med tiotals år. Många äldre timmerhus kläddes förr med fasad för att stockarna hade börjat bli dåliga.

Genom att sätta fasad utanpå stockarna skyddade man dem från fukt och förruttnelsen avstannade. Om fasaden blir dålig och fukt återigen tränger in till stockarna kommer de att börja ruttna igen och då kan hela huset gå sönder.

Vår firma har utfört fasadrenovering runt om i hela Stockholm åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi slipar, inspekterar alla brädor och målar om din fasad så att du kan sova tryggt om natten. Hittar vi någon enstaka bräda som har fått rötskador kan vi oftast byta bara den innan problemen sprider sig.

Det är viktigt att ta hand om sin fasad för annars kan man få problem med mögelangrepp eller rötskador i husets stomme och då blir det problem på riktigt. Att byta delar av en husstomme innebär att riva innerväggar och att stötta upp hela huser med domkraft. Det är dyrt, besvärlig och tar lång tid. Att byta skadade brädor och måla fasaden är riktigt billigt i jämförelse.

Putsa trähus

Att låta renovera fasaden på sitt hus är en ren investering som höjer värdet på huset. Genom att skrapa bort gammal färg och måla om tränger olja och andra skyddande kemikalier in i trät och gör att fukt inte kan skada trät. Som bonus ser det väldigt fint ut. Sedan går det även bra att enbart putsa fasaden på sitt trähus.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Byte av fasad

Vår firma har utfört många olika renoveringar runt om i Stockholm och oftast är det träpanelfasader som behöver bytas ut.

Efter många år utsatta för väder och vind är det vanligt att fasader i söderläge börjar spricka för att trät torkar ut och att fasader i norrläge börjar ruttna på grund av fukt. Detta kan åtgärdas genom regelbundet underhåll. Det är viktigt att se över sin fasad med jämna mellanrum för att slippa större (och dyrare) problem längre fram.

Om fasaden är sprucken kan fukt tränga in till stommen bakom fasaden som då kan bli rötskadad. Att byta delar av stommen är betydligt jobbigare, dyrare och mer tidskrävande än att bara byta fasaden när den börjar ge sig. Vi kan all sorters fasader och byter enkelt hela eller delar av den. Om det bara är fem av 50 brädor som är rötskadade kan vi många gånger byta endast dessa och renovera resten.

Ett fåtal äldre byggnader har panel som inte tillverkas längre och då måste hela panelen bytas för att få ett enhetligt intryck. I vissa fall går det att specialbeställa enstaka panelbrädor från ett snickeri. Enklast (och oftast billigast) är dock att helt enkelt byta all panel till en ny enhetlig yta.

Vår kunniga personal kan hjälpa dig att välja en ny panel som passar husets karaktär oavsett om huset är från 1895 eller 1975. Vi hjälper dig självklart även med skrapning, tvättning och målning av fasaden. En del hus har gamla eternit plattor eller annan mindre tilltalande fasad. Vi kan då klä om ditt hus med en snygg träpanel efter dina önskemål.

Eternitplattor avger dessutom ett farligt damm så den ska man inte byta själv. Den ska bara bytas av någon med rätt utbildning och rätt skyddsutrustning. Vi erbjuder totalentreprenad där både arbete och material ingår om så önskas. Då får du veta vad hela fasadbytet kommer att kosta i förväg och kan känna dig trygg i att kalkylen håller.

 

fasadrenovering av hus

Tilläggsisolering

I samband med ditt fasadbyte kan det vara en god ide att tilläggsisolera ditt hus. Du kan tjäna väldigt mycket pengar varje år på minskad energiförbrukning. Har du ett hus byggt 1970 eller tidigare? Då kan det verkligen löna sig att tilläggsisolera. Innan 1970 var elpriset inget som oroade människor.

Många äldre villor har endast 10 cm isolering i väggar och tak och då läcker nästan 50 procent av alla värme rakt ut i luften. Du har kanske hört uttrycker ”att elda för kråkorna”. Det syftar just på gamla dåligt isolerade hus som läcker värme.

De villor som byggs i dag har 20-30 cm isolering. Man kan välja på lös ull (cellstoff) som sprutas in i mellanrummet mellan innervägg och yttervägg eller glasfiberplattor. I ekohus används ofta fårull som isoleringsmaterial. Många fårfarmare tar inte rätt på ullen efter sina får utan eldar upp den. De blir jätteglada om man kommer och hämtar ullen så att de slipper besväret För den händiga som orkar ringa runt och höra sig för kan alltså kostnaden för isoleringsmaterialet bli gratis.

Få ner din energiförbrukning med isolering

Vi hjälper dig att tilläggsisolera i vilket material du än väljer. Genom att passa på att lägga in mer isolering när du ändå genomför ett fasadbyte kan du för en väldigt låg kostnad få ner din energiförbrukning med minst 4000kwh/år. Med dagens elpriser blir det en rejäl besparing.

Vi kan även hjälpa dig att tilläggsisolera på innertaket upp mot vinden. Mycket av värmeförlusten i ett hus sker den vägen. Dessutom förhindrar en god isolering att varm fuktig inomhusluft tränger upp på vinden.

Om du har läckage av varm luft upp på en kall vind kommer vattenångan i luften att kondenseras mot vindens bjälklag och orsaka fuktskador oftast o form av svartmögel. Så inte nog med att du gör en rejäl besparing på din elräkning du skyddat dessutom din vind mot mögelangrepp.

Att ta hand om sin fasad är att skydda sitt hus mot fuktskador. Vi har många års erfarenhet av fasadbyten, fasadrenoveringar och målning av fasader. Vi är det självklara valet för fasadfrågor i Stockholm.

 

fasadputsning av hus

VÄLKOMMEN

Vi har utfört en hel del fasadrenovering i Stockholm, både för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar vilket gör oss till specialister inom området. Ta gärna en titt på våra referenser som visar våra tidigare arbeten som utförts i toppklass. Vi erbjuder allt inom fasader, tak och fönsterbyten.

KONTAKT

Byggdriv AB

Hägerstensvägen 94,

126 49 Hägersten

Tel: 073-504 96 39

Epost:[email protected]

Vi har en bred och djup kompetens inom olika typer av fasadrenovering!


Vad kostar en fasadrenovering?

För att vi ska ge er en korrekt prisbild behöver vi först och främst göra ett besök hos er. Anledningen är för att det finns många olika faktorer som spelar in för att avgöra vad den totala kostnaden blir för en fasadrenovering. Innan vi lämnar en offert så kontakta oss så kommer vi mer än gärna och gör en analys av befintligt skick.

Putsarbete

Material

Ställning

Färg träfasad

Rivning och ny panel

ex moms 500 kr/m2

inkl moms 250 kr/m2

100 kr/m2

inkl moms 35 kr

500 kr ex moms